donderdag 13 juli 2017

Voetbal Kinderfeestje: Tips voor hippe feestaankleding en versiering

Een voetbalthema op een kinderfeestje blijft onverminderd populair. Jongens zijn nog steeds dol op een voetbalthema als het gaat om versiering van het kinderfeestje. We laten je vandaag zien hoe je een voetbal kinderfeestje hip kunt aankledenWanneer je een kinderfeestje organiseert, komt er een hoop bij kijken. De uitnodigingen zijn de deur uit, je hebt een activiteit bedacht en het eten geregeld, en dan nog de feestversiering van het kinderfeestje. Je kunt natuurlijk gewoon ballonnen en vlaggetjes ophangen en dan ziet het er al super feestelijk uit. Maar wij vinden het ook heel leuk om er een thema bij te bedenken voor de versiering en dat was deze keer voetbal.

Wat heb je nodig voor deze hippe voetbal feesttafel?
  • Tafelkleed Papier Zwart Wit
  • Papieren Borden en Bekers Groen en Voetbal
  • Papieren rietjes ZwartWit
  • Plastic Bestek Groen
  • Doorknoopballonnen Groen en Wit
  • Vlaggenlijn Groen en Zwart (DIY)
  • Groen Drinken
  • Feestelijke Taart (EasyPeasy DIY)
  • Canvas doek, inpakpapier en zwart papier

DIY Voetbal Vlaggenlijn
De vlaggenlijn maakten we zelf van groen en zwart papier. Uitknippen, aan touwtje vastmaken en klaar is je bijpassende vlaggenlijn voor de voetbal feesttafel.


Canvas Doek
Met kadopapier pak je een canvasdoek in en plakt er met zwart papier de leeftijd van de jarige job erop. Zo lijkt het net een rugnummer! Je kunt dit feestelijke doek ook op tafel zetten of tegen de tafelpoten op de grond.

Feesttaart Voetbal
De cake is kant en klaar gekocht bij de supermarkt en overgoten met chocoladeglazuur, de chocoladeglazuur lieten we lekker druipen langs de zijkanten. De caketopper 10 is zelf gemaakt met satestokjes en papier. Groene verjaardagskaarsjes in de taart en groene snoepjes eromheen gelegd. Zo heb je heel gemakkelijk een Voetbal Feesttaart. Zet er een paar flessen groene limonade bij of prik om het af te maken.


Hippe Feestartikelen Voetbal
Door alles in zwart, wit en groene kleuren te laten met de feestartikelen zoals papieren borden, bekers, bestek, papieren rietjes en het tafelkleed, maak je er 1 feestelijk geheel van voor het voetbal kinderfeestje!


Bedankjes
Het kinderfeestje is afgelopen en dan is het het leuk om de kids een bedankje mee te geven. We kochten voor ieder kind een frisbee bij de lokale budgetstore en pakten deze in in dezelfde stijl van de feestversiering.Op deze manier kun je een kinderfeestje met een voetbalthema heel hip aankleden! We horen heel graag wat je er van vindt! Kleed jij je kinderfeestje ook aan in een feestthema?Wil je nu ook lekker gaan shoppen voor hippe voetbal feestversiering voor een voetbalkinderfeestje? Je vindt het allemaal in onze shop Confetti & BalloonsHeb je nog vragen of leuke tips? Laat het ons gerust weten! 

Veel liefs,
Sabrina en Monique

*UPDATE 10 september 2017* Onze hippe voetbalfeestversiering is door Hippeshops.nl uitgeroepen tot Webshop Wannahave van de Week! Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op!
Je leest het hele artikel hier: http://www.hippeshops.nl/voetbalfeestje
Tot en met 17 september 2017 shop je daarom met 15% korting op al onze voetbalfeestversiering met kortingscode Wannahave


Volg je ons al op Instagram of Facebook? Dagelijks inspiratie voor hippe feestjes!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vragen & reacties zijn altijd welkom